www.ark-kirjalainen.fi

ARKKITEHTITOIMISTO HEIKKI KIRJALAINEN OY

Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy on perustettu 1994. Toimintamme on jatkunut jo yli 20 vuotta yhtäjaksoisesti. Suunniteltuja erityyppisiä hankkeita on yli 487 kpl. Olemme keskittyneet vain arkkitehti- ja pääsuunnitteluun.

 

Palveluksessamme on tällä hetkellä 5+1 henkilöä, henkilökuntaamme haemme lisävahvistusta. Pääasiallinen toimialueemme on Etelä-Savo, joskin yksittäisiä hankkeita on myös kauempana, kuten Joensuussa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Kohteitamme ovat julkiset rakennukset -  koulut, oppilaitokset, virastot, hoitolaitokset ja liikerakentaminen – samoin rivi- ja kerrostalot. Näiden lisäksi suunnittelemme resurssien salliessa muutamia omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja vuosittain.

 

Asiakaslähtöisyys on tärkein lähtökohta suunnittelussamme. Mottonamme on: ”Suunnittelemme asiakkaillemme, emme itsellemme”. Suunnittelussamme toiminnallisuus, arkkitehtuuri ja uusissa kohteissa nykyaikaisuus on tavaramerkkimme. Lähtökohtana on siis, että suunnittelemamme uudet rakennukset ja kohteet kuvastavat tätä päivää. Peruskorjauskohteissa kunnioitamme ja pyrimme säilyttämään rakennusten alkuperäisen arkkitehtuurin ja arvot.

 

Olemme syventyneet hyvinkin erilaisiin kohteisiin, mikä on voimavara toimistomme osaamisessa ja mistä on hyötyä myös perusrakennustuotannon suunnittelussa. Toimistomme rikkautena tähän saakka on ollut se, että kahta samanlaista kohdetta emme ole suunnitelleet. Peruskorjauskohteita tai kohteita, joissa vanhaa rakennusta muokataan uuteen käyttötarkoitukseen, on lähes puolet suunnittelemistamme kohteista.

 

 

ETUSIVULLE

 

REKRYTOINTI

WWW -DESIGN BY ARKKITEHTITOIMISTO HEIKKI KIRJALAINEN  OY

www -ohjelmisto Adobe MUSE CC

2019.1.2

ARKKITEHTITOIMISTO HEIKKI KIRJALAINEN OY

Porrassalmenkatu 21A    50100   MIKKELI

p. +358-15-161889   fax.  +358-15-161886

www.ark-kirjalainen.fi    e-mail:  toimisto(at)ark-kirjalainen.fi